Sørger du for andre - og glemmer dig selv?

- eller har du en ondskabsfuld indre kritiker, der dømmer dig hårdt og taler grimt til dig selv!?

Jeg hjælper dig til at ændre det!
Jeg voksede op i en besværlig familie med løgne og svigt.
Det har jeg desværre til fælles med mange danskere!

Er du en af dem?

Jeg har lavet 6 videoer til dig om de værste følger - læs her om dem og se om du kan genkende dig selv eller nogen du kender!

I begrænset tid giver jeg dig videoerne og redskaber til at gøre noget ved det, uden at det koster dig andet end din email! (Der er en orange knap under beskrivelserne, som giver dig kurset!)

Her er beskrivelsen af videoerne.


- Du kan have megasvært ved at åbne dig og være bundærlig.

Du er bange for hvordan andre vil reagere. Deres opfattelse af dig, betyder alt for meget. Det starter i barndommen. Det er slet ikke sikkert, at det er ligeså voldsomt, som det jeg har oplevet eller måske var dine løgne helt anderledes end mine - men fakta er, at du i dag UNDLADER at sige ting eller stikker hvide løgne, fordi du tror det er det bedste.

- Du tolker andres reaktioner og udtalelser, som afvisninger eller "noget de gør mod dig med vilje"

Sandheden er, at ingen gør noget MOD dig med vilje. INGEN har en dagsorden om at afvise dig bevidst. Det er historierne fra barndommen, der gør, at du oplever det sådan. Av. Det gør nas. Det er dælme godt vi kan gøre noget ved det!


- Du har svært ved at holde fast og færdiggøre ting

Slankekure, arbejdsopgaver - eller bare "jeg går i gang på mandag". Fordi dine rollemodeller ikke har været gode til at vise dig hvordan man holder fast og færdiggør, så har du ikke lært det. Det er med andre ord, ikke din skyld - men dig der skal forandre det - ved at få nye og bedre redskaber!


- Du tager ansvar for andre voksnes velbefindende og glemmer dig selv.


Tror du virkelig ikke de kan klare deres eget liv uden dig? Da vi var børn, måtte vi tage ansvar for de voksne i en eller anden grad. Pisse usundt! Og desværre hænger det ved, når vi selv bliver voksne. Vi undlader at sætte grænser, glemmer omsorgen for os selv, og vi gør os selv mindre vigtige, for at de andre ikke skal føle sig mindre vigtige.


- Du dømmer dig selv LANGT hårdere end du dømmer andre

Din indre kritiker er blevet en grisk, velnæret, sur trold, der hele tiden sidder på din skulder og hvisker dig ind i øret, at du ikke er god nok, du gør det ikke godt nok - du ER ikke nok. Jeg giver dig en fantastisk øvelse til at ændre på det i det gratis videokursus.


- Du har mennesker i dit liv, som gør det virkelig svært for dig, at have det rart, nemt og sjovt.

Du tiltrækker det du kender - mere end det som er godt for dig. Det siger jeg mere om i videoerne - og giver dig og en håndsrækning til at gøre noget ved det.

Videoerne får du som et gratis minikursus og derfor står der 0,- når du melder dig til inde på siden - dine kortoplysninger skal IKKE oplyses, og du bliver ikke franarret din yndlingstrøje.


Det er ikke svært at være med - og jeg er på telefonen, hvis du synes teknikken er en udfordring. Virkelig. Ring eller skriv, så hjælper jeg dig :)

Jeg har lavet videoerne gratis til dig, fordi JEG synes det er SUPER vigtigt, at vi får mere viden om følgerne af en besværlig opvækst - og hvad vi kan gøre for at forandre på det!

Jeg er glad for, at du er her!


Din opvækst har betydning for hvor besværligt og uroligt dit liv er.

Men når du ved hvordan du er præget, bliver det tydeligt hvor du skal handle.
Jeg er ude på den anden side og kan vise dig hvordan!