39 tegn på, at du lever i et sundt parforhold

Der er måske et par stykker, som sidder og får præstationsangst, når de læser denne liste. Men jeg vil gerne have at du ser på listen, ikke som en opremsning af hvor du eller din partner gør noget forkert, men som inspiration til at gøre noget bedre.

Tag et skridt af gangen: Støder du på et punkt, hvor du kunne forbedre din adfærd, så beslut, hvad du skal gøre ved det og øv dig i det. Lav ikke om på hele din måde at reagere på med det samme, så bliver det for svært at holde fast i de gode ændringer.
Fortæl dine omgivelser, hvad det er du konkret vil gøre anderledes.

Og så er der nok også det uundgåelige spørgsmål: Hvordan får jeg min partner til at arbejde med de her ting?
Det kan du ikke. Din partner er et voksent menneske og vælger selv sin vej. Du kan vise ham/hende listen og give udtryk for din egen ambition og håbe på, at han/hun bliver inspireret. Hvis ikke, må du vælge hvad du kan holde til.

Se også mit minikursus “Bedre kommunikation for par”, som giver dig redskaber til bedre kommunikation og færre konflikter.

Hvilke udsagn på listen synes DU er de vigtigste? Du kan stemme et udsagn op eller ned ved at trykke på de små pile ud for et udsagn – og du er også velkommen til at kommentere på de forskellige udsagn!

[listly id=”KOs” layout=”full”]

God arbejdslyst!