Livskrisen efter 45

Kender du det?
Du er på den anden side af 45 og du mærker en tomhed i dit liv, måske endda en meningsløshed?
Måske har du haft børn og de er flyttet hjemmefra. Måske har du haft en karriere og gjort en god indsats på arbejdsmarkedet.
Måske har du været gift en eller to gange og arbejdet på at få forholdet til at fungere.
Du har været vant til, at der altid var noget du skulle tage dig af.

Nu føles det enten som om din opgave er slut og hvad skal du så – eller du mærker selv, at du er træt af at livet handler om at du tager dig af alle andre og vil gerne bruge den sidste halvdel af livet på dit eget eventyr – men hvor starter du sådan en rejse?

Jeg kan fortælle dig, at tomheden ikke er unormal. Før i tiden kaldte vi det en midtvejskrise – og den er både for mænd og kvinder.

Om den er hormonel eller eksistensiel er sådan set underordnet – det vigtige er, at du ikke tror der er noget galt med dig, eller at livet er slut nu – for det er kun lige begyndt!

Det lyder måske lidt underligt, men det er virkelig sandt – for nu har du tid og plads til dig i dit liv – og du er fri til at gøre hvad du vil med den tid og plads. Men hvordan finder du ud af hvad du stiller op med det?
Hvordan finder du mening igen?
For 50 år siden, var det helt almindeligt, at det at være bedsteforælder fyldte alt, når man var på den anden side af 45. Men vi lever i en meget mere bevidst tid og for mange er det ikke nok at være bedsteforælder, lægge puslespil, spille amatørteater eller flytte til noget mindre – der skal mere til. Noget dybere, noget større, noget mere meningsfyldt. Det kan være svært at finde ud af hvad “det” er, delvis fordi du har været vant til at tage dig af alle mulige udenfor dig.

Du skal genopdage dig selv. Genopfinde dig. Folde dig ud med nye farver og lade din nysgerrighed lede dig videre – til der hvor du vågner op om morgenen og glæder dig til den nye dag!

Det er en skøn og spændende eventyrrejse og jeg ønsker dig god fornøjelse med den.
Hvis du har brug for at tale med nogen om hvad der foregår i dig og i dit liv, så er jeg her. Jeg har gået vejen, kender processen og selvom du ikke er mig, så kan mine redskaber hjælpe dig videre.

Måske tales vi ved?

Se mere her og få gratis forsamtale, så vi kan prøve kemien af. Skriv en besked På email mette@metteglargaard.dk eller på Messenger ved at klikke her.