Livsmentoring

En livsmentor er et menneske, som kan give dig råd og vejledning, konkrete redskaber, men også gå i dybden med dine temaer, så du virkelig får ryddet op og får de rigtige redskaber til at flytte dig og skabe rammerne for et godt liv. Metoden livsmentoring er ikke kun spørgsmål, som det kan være i coaching, og det er ikke kun fokus på opvæksten, som det kan være i terapien. Det er en kombination og samtidig et fremadrettet værktøj, som sætter dig i stand til at arbejde videre selvstændigt med de nye redskaber.

70% af Danmarks befolkning vokser op i mere eller mindre dysfunktionelle hjem.

En af de helt typiske konsekvenser for børn i dysfunktionelle familier er, at barnet kommer til at opleve, at der ikke er plads til det – det bliver ikke set, hørt, rummet eller respekteret. Børn er fantastiske – de tilpasser sig – og børn, der mærker, at der ikke er plads til dem og deres følelser og behov, pakker dem simpelthen sammen og holder efterhånden op med at mærke dem. Når man holder op med at mærke det der gør ondt, kan det også være svært at mærke glæde, ro og mening – tingene hænger sammen.

Mange er bange for at arbejde med dette, fordi de tror, at hvis de skal kigge på smerten, vil de gå helt i stykker og ikke kunne finde tilbage til sig selv igen. Men det er en fejlopfattelse – der sker det modsatte. Når vi rummer os selv helt og fuldt, er der ingen følelser der kan vælte os – vi kan stå med den stærkeste smerte i stormvejr. Samtidig giver et mentorforløb dig redskaber til at mærke hvor din glæde og ro er og dyrke dem, så du bliver mere hel, mere tydelig og mere glad. Du bliver stærkere og får en større tro på, at du kan og må – leve, drømme, elske, danse, rejse og le – eller hvad du føler for.
I mentorforløbet kan vi tale om alt – vi kan komme hele vejen rundt om din eksistens – familie, mad, spiritualitet, kærlighedsliv, sexliv, arbejde, grænser, ønsker, drømme og behov – det er op til dig – vi tager udgangspunkt i det du ønsker dig.


Forløbet varer 6 måneder og indeholder ugentlig sparring med mig på mail eller telefon, hele kurset "Helterejsen - ud på den anden side" og 3 møder med mig.

RING NU – og hør om du egner dig til et mentorforløb på tlf.:31 35 13 37.

Pris kr. 17.900,-