Hvordan finder jeg modet til at leve mine drømme ud?

Du har det allerede. Der er bare nogle mennesker som har fortalt dig, at du ikke har det, så det der skal til er, at du erkender, at du er blevet manipuleret til at tro at du ikke må risikere noget, du skal blive i det du kender, det som ser ud til at være trygt.
Det er som om noget forlanger, at du skal give afkald på dig selv og dine drømme, for at blive accepteret, anerkendt og undgå konflikter og latterliggørelse.


Latterliggørelse har kun virkning på os hvis vi tillader det. Det er fuldstændig i vores magt ikke at blive påvirket af det - ligesom skyld og skam.
Det føles sikkert ikke sådan lige dér hvr du er nu i dit liv, men det er sandheden. Blokeringer er midlertidige broer du kan krydse, et skridt af gangen, og lægge bag dig, så de ikke længere styrer dig.

Det er en del af det terapi kan gøre for dig.


Hvad siger du til det? Hvordan ville det være hvis du ikke længere var styret og holdt tilbage af forestillingen om hvad der kunne ske?


Da jeg var 31, blev jeg overtalt af en kæreste til at blive selvstændig IT-konsulent. Det var grænseoverskridende og føltes som gyngende grund, for dengang var det ikke almindeligt at være selvstændig for kvinder i min omgangskreds og der var ingen der vidste noget om IT - så hvem var jeg der kom og troede at jeg var noget og kunne lære folk om det.
Da jeg var 50 besluttede jeg at sælge mine ejendele og leve som nomade ude i verden. Uden opsparing eller sikkerhedsnet.
Her sidder jeg - i Mexico for tiden, selvstændig og har levet mine drømme ud igennem 25 år.
Jeg var om nogen, et menneske, som var blevet opdraget til at give afkald på mine drømme, mine idéer og min passion - til en sådan grad, at jeg ikke engang anede hvad jeg ville. I dag er jeg ikke i tvivl. Og jeg ved godt hvad det var jeg gjorde for at komme hertil.


Vil du lade mig hjælpe dig? Så send mig en email på mette@metteglargaard.dk - vi finder en tid sammen.