Når din partner svigter, lyver eller snyder

Når din partner drikker, spiller, ryger, er utro, prioriterer arbejdet eller vennerne højere end dig – igen. Igen.

Igen – for 37. gang og du ved, at du burde forlade ham/hende, men du kan ikke. Når han/hun lyver for dig, svigter dig, snyder dig, udtaler løfter du ved ikke bliver holdt. Du ved du burde sætte en grænse, trække en streg i sandet. Men du kan ikke.
svigt
Du ved, at vennerne er trætte af at høre om det og høre, at du taler om hvor forfærdeligt det er, uden at du gør noget ved det. Når du ved, at du bliver i hjemmet selvom du hellere skulle gå ud og trække frisk luft i skoven eller besøge en ven. Når du skammer dig over de valg du træffer og ikke føler, at nogen forstår hvor svært det er at være dig.

Så har du brug for en terapeut. Terapeuten kan ikke træffe valg for dig eller sørge for, at du ikke længere finder dig i det som ikke er godt for dig. Men terapeuten kan lytte til dig – for 37. gang – uden at blive træt af det, og støtte dig i det du beslutter at gøre eller ikke gøre – også selvom du ombestemmer dig to dage senere. Og her er absolut tavshedspligt.

Når du har brug for bare at sidde sammen med et andet menneske og være flad, uden at der bliver stillet krav til dig. Når du har brug for hjælp til at sætte ord på det der fylder i dig. Når du har brug for at mærke, at det ER overgreb, at det ER urimeligt at blive udsat for, at smerten er overvældende, så har du brug for en terapeut.

Det trygge rum er her, det der er rummeligt og tålmodigt, hvor du kan tænke tanker, komme med overvejelser, lege med hypoteser og forestille dig scenarier, uden at du bliver presset til at gennemføre noget eller holdt ansvarlig for beslutninger du træffer på et følelsesmæssigt grundlag. Du kan lave ændringer i dit liv i det tempo der er godt for dig – uanset hvad andre siger. Det får du støtte til her.

Det mindste du kan give dig selv, når livet er svært, er et trygt rum, hvor der er plads til dig. Det er her.

Klik her for at bestille tid.