Poul Glargaards datter

Bog og ebog: Poul Glargaards datter

Min far var sygeligt selvoptaget og afhængig af andres opmærksomhed, som en misbruger er afhængig af alkohol eller stoffer. Når han ikke fik, hvad han krævede var konsekvenserne alvorlige for omgivelserne og jeg var fra jeg var helt lille vidne til hans pludselige angreb og afstraffelse på kvinderne omkring ham. Læs mere og køb bogen her!

——————————————————————————————

Red dit parforhold - før det kommer i krise

eBog: Red dit parforhold – før det kommer i krise.

Er det svært at få arbejdsliv og privatliv til at balancere? Drukner fællesskabet i pligter og stress? Føler du dig nedprioriteret?
I bogen her, får du værktøjer til at gøre noget ved det.
Du bliver klogere på, hvad der ligger bag problemerne og får mulighed for at gøre noget ved dem. Læs mere og køb bogen her!

——————————————————————————————

Giv dig en chanceVideoværktøjer: Giv dig en chance

Værktøjskassen, der giver dig helt konkrete værktøjer til bedre kommunikation og højere selvværd – stresshåndtering og håndtering af bekymringer – fokus på relationer, så du kan lægge energi der, hvor du selv får noget – opgør med livserfaringer – nye metoder  til at forandre det der ikke virker for dig og målsæltning, målstyring og målrealisering, både privat og på jobbet. Læs mere og køb videoerne her!

——————————————————————————————

Selvværd for begyndereBog og eBog: Selvværd for begyndere

Selvværd kan være et tungt emne og er stadig tabubelagt, selvom størstedelen af os har udfordringer på den front. Men det behøver ikke være svært. Bogen her er skrevet med masser af konkrete eksempler og øvelser, så du vil mærke en forandring efter kort tid. Læs mere og køb bogen her!

——————————————————————————————

Ebog: Det alt for dygtige barn – en bog om følelsesmæssig incest.

af Dr. Patricia Love. Oversat til dansk af Steen Rassing og Berit Nielsen.

En alt for tæt tilknytning til en forælder kan give ligeså voldsomme følger, som andre former for svigt og overgreb i barndommen. Bogen fortæller om følelsesmæssig incest-syndromet, definerer hvad det er, hvordan det opstår og ikke mindst hvad man kan gøre ved det. Læs mere og køb bogen her.

________________________________________________________________

Se også mine e-hæfter her – om jalousi og om at sætte grænser!

Mette Glargaard – foredragsholder, forfatter og psykoterapeut