Break-up samtaler 3-pak.


“Av mit hjerte!” er for alle, der har været igennem et brud og ønsker at forvandle oplevelsen til noget positivt, der kan bruges fremadrettet.

Gennem 3 Skype-sessioner på hver en time, giver jeg dig kontekst på hvad der er er sket, hjælper dig med at afdække “hvem gjorde hvad”, så du kan se klart hvad der skete.

Når vi har været igennem et brud og ikke får det bearbejdet, så kan følelserne sidde i kroppen og tankerne sidde i hovedet, når vi føler os klar til at møde den næste. Det kan lægge hindringer i vejen for vores kærlighed. Det kan sågar gøre det svært for dig at finde dine ben i et liv med dig selv.

Jeg giver dig værktøjer undervejs til at hjælpe dig med at hele dit hjerte effektivt, og finde den bedste udgave af dig. Du får også værktøjer til at skabe en mere hensigtsmæssig platform for fremtidige parforhold. Selvom brud kan føles ødelæggende, forvirrende, frustrerende og sørgelige, er de faktisk et sjældent vindue i tiden, hvor alt er muligt.

Der er virkelig meget værdi i at forstå hvad der skete og få kastet lys på handlinger og ord. I parforholdet kan vi nogle gange blive “viklet ind” i hinandens projektioner og personlige temaer – og arbejdet her hjælper dig med at “vikle dig ud”, så du kan se tydeligt hvad der gik galt og hvordan du kan forhindre det i fremtiden.

Det er underordnet hvem der er “skyld” i hvad der skete, for det at se det tydeligt uden at stå med fødderne lige midt i det, kan skabe mere ro og klarhed i dig.

Frustrationer, sorg og vrede har det med at sætte sig i kroppen og føle os nedtrykte og/eller forvirrede.

Vi kan tale om projektioner, grænser, forventninger, skyld, skam og vrede – alt det som fylder i dig og måske gør det svært at komme videre.

Du betaler 2.100 kroner – normalpris for 3 timer er 2.850,-

Del gerne siden her med andre, som du ved har oplevet et brudt parforhold og som måske har svært ved at komme videre.

Kontakt mig via email på mette@metteglargaard.dk og husk at skrive at det er “Av mit hjerte” du er interesseret i. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at komme igennem forvirringen og smerten, så du bliver klar til at gå tillidsfuldt ind i et nyt parforhold..

Mette Glargaard – forfatter til mere end 10 bøger om personlig udvikling, over 20 online kurser om narcissisme, besværlig opvækst og traumer. Psykoterapeut igennem mere end 15 år med erfaring i alle slags udfordringer. Jeg rejser rundt i verden og praktiserer derfor online og det er nemt for dig at få en samtale fra din sofa.

Mette Glargaard