Et e-hæfte er mindre publikationer på omkring 10-20 sider om et bestemt emne.

Hæfterne indeholder generel information om emnet, samt konkrete øvelser du kan bruge til at arbejde med emnet.

Køb dem ved at klikke på titlen på hæftet – du kan downloade det med det samme og du får det som PDF, så du kan læse det på alle platforme.

—–

Nu er det nok! Et e-hæfte om grænser. Kr. 29,- inkl. moms. Klik her for at købe hæftet.
Har du problemer med at sige nej og sætte grænser? Bliver du overtalt til at gøre noget du ikke vil. Gør du ting, som du egentlig godt ved ikke er gode for dig? Så kan du have glæde af hæftet om grænser med tilhørende øvelser. Hæftet gennemgår blandt andet emner som “Personlige grænser”, “Grænser i familien” og “Find dine grænser”, så du får en bedre indsigt i hvad grænser er, hvorfor det kan være svært at sætte dem og hvad du kan gøre ved det. 16 sider.

—–

Slip af med din jalousi. Et e-hæfte om jalousi og utroskab. Kr. 29,- inkl. moms. Klik her for at købe hæftet.
Er du jaloux eller lever du sammen med et menneske, der er jaloux? Det er stressende for jer begge og handler om lavt selvværd. Der er i dette e-hæfte en hel del praktisk hands-on tips til at slippe jalousi, både i sig selv og i forholdet. Der er også information om utroskab og råd til den der er utro. Endelig er der et stykke om hvordan man kommer over utroskab. E-hæftet behandler også 6 myter om utroskab, så tanker omkring utroskab kan blive mere realitstiske. 13 sider.

Se mine andre bøger og videokurser her!