Foredrag: Boost din indre power – bliv den bedste udgave af dig

I et hæsblæsende tempo giver Mette et bud på, hvad den indre power er og hvordan du kan vække den til live – ROAARR!
Ned med janteloven – vi skal være som vi er – så længe vi ikke skader os selv og andre mennesker, skal vi give kreativiteten og dynamikken frist spil. Vi skal ikke lade os kue af andres mening om og ikke være bange for, hvad andre tænker om os.
Men hvordan gør man det? I foredraget her, kommer der konkrete tips til og bud på, hvordan tilhørerne kan lade deres indre power komme til udtryk, både når det er med det store løvebrøl, og når det bare handler om at stå fast på vores ret.
Når vi udtrykker os selv, bliver vi tydelige overfor andre og dermed meget mere troværdige – og kan vi finde en eneste god grund til ikke at være troværdige? NEJ!

Så spring ud i det – få inspiration til at bide livet i låret!

 • Kirsten
  Jeg kunne virkelig nikke genkendende til mange af Mettes pointer om at holde sig tilbage af frygt for, hvad andre tænker. Og det er jo rigtig nok, hvad søren får jeg ud af det?! Jeg skal vidst til at udtrykke mig selv lidt mere.
  Kirsten
  Sosu assistent
 • Marianne
  Ej, hvor vi grinede! Også af os selv. Mette formidler sin viden om indre power på en helt show-agtig måde, så vi gik hjem opløftede og styrkede, men også inspirerede til at gøre noget anderledes fremover!
  Marianne
  Pædagog