Foredrag: Poul Glargaards datter

Et debatskabende og oplysende foredrag.
Hvad sker der med en lille pige, som bliver brugt som redskab til at fremme sin fars karriere? Som 6-årig blev jeg sendt ud for at kysse fremmede mænd til fester, mænd, som min far gerne ville i kontakt med. Når han fik deres opmærksomhed, var jeg overflødig.
Min far var sygeligt selvoptaget og afhængig af andres opmærksomhed, som en misbruger er afhængig af alkohol eller stoffer. Når han ikke fik, hvad han krævede, var konsekvenserne alvorlige for omgivelserne, og jeg var, fra jeg var helt lille, vidne til hans pludselige angreb og afstraffelse på menneskene omkring ham.
Som datter var jeg mere en forlængelse af ham, end en selvstændig person – jeg var til for at støtte ham og dække hans behov. Min egen personlighed var usynlig. Derfor også bogens – og foredragets titel, som netop antyder dette.
Foredraget handler om narcissisme og følelsesmæssig incest og byder på eksempler og historier, der fortæller om angsten, usikkerheden og det kaos, som min far udsatte sine omgivelser for.

Samtidig er det en positivt og fremadrettet foredrag, der giver indblik i, at det er muligt at komme ude på den anden side af en barndom med svigt og kaos.
Du er velkommen til at sende mig konkrete spørgsmål allerede inden foredraget på mette@metteglargaard.dk hvis du har noget specifikt, som du ønsker jeg skal fortælle om eller svare på.
Vel mødt!

Mette Glargaard

Læs om bogen, download et uddrag eller køb den her.