Virker terapi?
februar 28, 2013
Er min kone narcissist?
oktober 28, 2013

Jeg bliver provokeret af min svigerinde

Hej Mette.

Har lige læst din bog “Selvværd for begyndere” dejlig bog 🙂 og har et spørgsmål til dig, som jeg har tænkt lidt over, på side 140 fortæller du om Jørgen, som bliver provokeret af andres handlinger, du skriver det sådan her: “Hvis du oplever at blive provokeret af en andens persons handlinger, så kan det være fordi du ikke ville bryde dig om selv at være sådan, bliver du forarget over folk, er det altså egenskaben hos dig selv du ikke kan lide”

Her er det jeg ikke helt kan forstå eller måske jeg opfatter det forkert, men jeg har en x-svigerinde, som jeg ikke synes er særlig sød mod min bror og andre mennesker, der er så nogen som siger til mig at jeg er misundelig på hende, fordi hun kan sno folk på den måde, men det synes jeg jo ikke at jeg er, jeg ville da aldrig behandle andre på den måde som hun gør, så hvad mener du er forskellen på at blive provokeret eller forarget? For jeg håber da ikke at det er en egenskab jeg selv har, nu jeg reagere sådan på hendes opførsel.

Mvh S

—————————————–

Hej S.

Du ville ikke bryde dig om at behandle andre på den måde din svigerinde gør. Hvordan ville du føle dig, hvis det var dig der gjorde det hun gør?

Vi har alle sammen alle egenskaber i os – men vi bestemmer hvilke vi vil bruge!

Mange hilsner

Mette

—————————————–

Hej Mette

Ja du har helt ret, nu gik der et lys op for mig, bliver helt rørt nu, er nemlig nogen som har jeg sagt jeg er misundelig på hendes måde at være på, men det er jeg slet slet ikke. Tak for svar, nu blev jeg lidt mere rolig med mig selv 🙂

S.