De er overalt – i familier, i parforhold og på arbejdspladser – og gør livet til et helvede for mange. Narcissisterne. Vi har som kultur ikke lært andet end at finde os i deres sadistiske adfærd og håbe på det bedste, og derfor står mange helt hjælpeløse, når de møder én.

Det er bogens mål at ændre på dette misforhold til narcissister og det kan gøres på 3 områder: viden, redskaber og støtte.

Viden og redskaber er ligetil, men støtte er ikke så nemt at give i en bog. Derfor har forfatterne, Mette Glargaard og Charlotte Lindhardt, fortalt dele af deres egen historie i bogen og der er mange, mange eksempler fra andre, som har oplevet narcissister i deres liv.

Noget af det værste narcissisten gør ved os er nemlig, at de får os til at tvivle på os selv (“Husker jeg forkert?” “Er jeg for sart?” “Er det mig der er gal på den?”) og ingen kan løse det bare ved at sige “Du skal tro på dig selv”, så i bogen kan læserne spejle sig i andres oplevelser og blive bekræftet i om det de ser og oplever er sandt – og når vi bliver bestyrket i at det vi ser er sandt, kan vi handle og gøre det som vi ikke kunne før.

Bogen om narcissister får du her

Bogen er delt op i letlæselige og overskuelige kapitler og findes både på dansk og på engelsk.

På dansk kan du købe bogen hos din lokale boghandler eller på Saxo ved at klikke her:  “Narcissister – i familien, i parforholdet og på arbejdspladsen”

På engelsk kan du købe bogen på Amazon ved at klikke her: “How to handle the classic narcissist – in families, in relationships and in the workplace”

Det er Mette Glargaards 11. bog, så hvis du har glæde af den, kan du finde flere af hendes bøger på nettet og hos boghandleren. Danske udgaver kan naturligvis også lånes på biblioteket.

Sådan håndterer du en narcissist

Er du i tvivl om en du kender er narcissist? Så kan du læse mere her: Narcissistens kendetegn

Der er også et gratis online kursus til dig: “Sådan spotter du en narcissist”