Om Mette

Født 1966. Jeg har ingen base, men rejser rundt i verden og har mange kunder fra hele verden på telefon og Skype

Vores personlige styrker og vores måde at håndtere dem på, fascinerer mig. Vi besidder alle en stærk power, som bare venter på at komme ud.

Lad mig inspirere dig og lære dig nyt, så du kan forandre dit liv!

I rummet sammen med dig, lægger jeg vægt på, at du/I får noget med hjem, allerede første gang. Min fornemste opgave er at lytte, forstå og gøre sig selv overflødig ved at videreformidle værktøjer. Vi kigger sammen på hvad du har brug for og uanset om det er personlig vækst indenfor det følelsesmæssige, det fysiske eller det mentale, så finder jeg de redskaber, der kan hjælpe dig videre.

I 30 år har jeg arbejdet med mennesker, relationer og kompetencer og glædes ved at se mennesker vokse.

Jeg blev uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut, 2 år i København og 2 år i Århus.

Jeg arbejder eklektisk- det vil sige, at jeg vælger den metode, der er mest hensigtsmæssig i forhold til kunden og til det tema kunden kommer med. Jeg har blandt andet oplevelsesorienteret terapi, coaching, kostvejledning, motionsrådgivning, gestaltterapi, kognitiv terapi, eksistentiel terapi, mindfullness og neuroaffektive metoder i min værtøjskasse.

Jeg tilbyder også foredrag, samt kurser, workshops og virksomhedsforløb.

Skriv til mig på mette@metteglargaard.dk og fortæl mig hvad du vil ændre i dit liv og lad os finde et tidspunkt til en samtale :)

Bibliografi. Alle titler fås på Saxo.

  • 2010: “Selvværd for begyndere”
  • 2012: “Poul Glargaards datter”
  • 2013: “Helterejsen – slip konsekvenserne af din opvækst”, som jeg har skrevet sammen med formidler Charlotte Lindhardt.
  • 2014: Humlebien Bumle på eventyr (børnebog) og “Sådan blir’ vi aldrig”
  • 2015: “Det perfekte parforhold – sådan gør du”
  • 2015: “Døde Mænd - en skønlitterær thriller”
  • 2016: “Mad der gør glad”

Derudover har jeg skrevet en del ehæfter med praktisk anvendelige øvelser om forskellige emner. De ligger også til salg på Saxo.

Endelig har jeg lavet en kanal på Youtube med tips til dig og dit parforhold. Se den her.

Jeg er eneste barn af to skuespillere; Inger Gleerup og Poul Glargaard.
Min mor var alkoholiker og startede dagen med en øl inden hun havde rejst sig fra sengen. Min far var sygeligt selvoptaget, afhængig af opmærksomhed fra andre og havde en voldelig og krænkende side, som ikke alle fik at se - han var formodentlig narcissist.

Jeg følte mig ubetydelig, uinteressant og ensom og det har været en lang og svær proces at komme ud på den anden side.
I dag er jeg dybt taknemmelig for alt hvad jeg har oplevet og været igennem. Det har givet mig en indsigt i mennesker, som har det svært, men som udadtil virker succesfulde og nogle redskaber til at bryde netop den ensomhed, der ligger i den rolle.

Min personlige dynamik og styrke har ikke bare holdt mig oppe i svære perioder med udfordringer og hjulpet mig gennem brud og tab, men også ført mig til spændende eventyr her i landet og internationalt med masser af dejlige mennesker.

Jeg deler ud af mine erfaringer og metoder på kurser og gennem bøger, workshops og events med foredrag.

I min klinik bruger jeg mine erfaringer og mine uddannelser og faglige kompetencer som udgangspunkt for at hjælpe andre til at opnå det liv de ønsker sig.