Lad ikke dårlig kommunikation, konflikter og misforståelser styre jeres parforhold. Få redskaberne til at få et sundt og kærligt forhold.

Jeg tager udgangspunkt i det I har brug for hjælp til, hvad enten det er kommunikation, utroskab, jalousi, grænser eller en anden udfordring.

Skriv til mig på mette@metteglargaard.dk så vi kan finde en tid til at give jer redskaber til at komme videre! Jeg har sene tider alle dage efter kl. 15 og det foregår online, så i slipper for transport.

Få gnisten tilbage. Er i strandet på tør grund, men elsker stadig hinanden, så kom og få en god oplevelse og kom tæt på hinanden igen.

I er ikke dumme fordi i ikke kan fikse det hele selv – hvor skulle i have lært det? Kom og få de værktøjer, der skal til, for at få et passioneret og kærlighedsfyldt forhold. Vi drømmer alle om at være dybt forbundne og blive hørt og forstået. Det kan læres!

Lad ikke de gamle mønstre styre jer – få nye veje, som hjælper jer til mere kærlighed!

Lene og Per


Vi har været bange for at skulle bruge flere år på at løse vores problemer. Det var en lettelse, at gå fra Mettes klinik første gang og allerede have håb og nye redskaber!

Parterapi og parcoaching er en tillidssag!

Parterapi skal give jer følelsen af at komme videre og få alternativer og redskaber.

Forskellen på parterapi og coaching er, at parcoaching er mere løsningsorienteret. I behøver ikke beslutte, om I vil have terapi eller coaching – I skal blot fortælle mig, hvad I gerne vil have hjælp til, så vælger jeg at bruge de metoder, der er mest effektive – prisen er den samme.

Som par er I meget velkommen hos mig. Vi tager udgangspunkt i, hvor jeres udfordringer ligger og jeres forventninger til forholdet og hinanden.

Vi kan træne kommunikationsøvelser, der giver jer en kærligere og mere åben kommunikation og arbejde med øvelser der knytter jer tættere sammen og giver mere nærhed, færre konflikter og en større forståelse og samarbejdsvilje – og dermed mere romantik, glæde og gnist.

Vi kan udrede misforståelser og give jer mulighed for at lære hinanden at kende på nye og bedre måder.

Eller hvis I er på vej til skilsmissen, kan I få redskaber til at tale med hinanden om hvordan skilsmissen kan foregå, så den bliver til at holde ud.

Skriv til mig på mette@metteglargaard.dk - jeg svarer indenfor 24 timer!

Malene og Hans


I meget lang tid har vi begge to følt, at vi ikke blev forstået af hinanden. Nu taler vi sammen på en nye måde og kan mærke, at kærligheden får pladsen i stedet for konflikterne.

Andre redskaber

Jeg har lavet et minikursus i kommunikation, som du kan finde her.

Det kan være, at en af jer - eller I begge - kæmper med jalousi eller har været udsat for utroskab. Det skriver jeg om i artiklen her.
Jeg har også lavet et e-hæfte om jalousi og utroskab - det finder du her.

Måske er en af jer vokset op i en misbrugsfamilie. Det kan have vidtrækkende konsekvenser ind i voksenlivet og særligt i parforholdet kan følgerne opleves som meget destruktive. Du kan læse mere om medafhængighed her.

Det kan også være I oplever problemer med jeres familie eller svigerfamilie, når I er sammen med dem. Måske er det svært at sætte grænser - læs mere om det her - eller måske bliver samværet bare ikke så rart som det kunne være. Læs mere om det - specifikt julehygge - i den her artikel.

Jeg ser frem til at møde jer og hjælpe jer med det der ligger i vejen for en glødende kærlighed!
Giv gerne besked om i har læst "Nærvær, gnist og samtale", så jeg ved hvilke værktøjer i eventuelt har arbejdet med selv.

Her er en video, der tager hul på spørgsmålet om hvorfor parforhold er så svært:

Gitte og Liselotte


Vi troede måske bare, at vi var for forskellige til at leve sammen. Nu ved vi, at det ikke var det der var problemet. Så bliver det altså nemmere at acceptere!