Skriv til mig

Skriv til mig og få svar på hvad vi kan gøre ved det som ikke virker. Nogle gange er løsningen mindre kompliceret end vi tror. Min email er mette@metteglargaard.dk og jeg svarer indenfor 24 timer!

Ofte har vi en fornemmelse eller en følelse af ubehag og det er den du må reagere på, for det er den der fortæller dig, at noget ikke er som det skal være. Når du tager det alvorligt og gør noget ved det, sender du et godt signal til dig selv om at du er vigtig.

Pris for terapi eller parterapi:

60 minutter: kr. 700,- 

Betaling er online med alle kort: https://metteglargaard.teachable.com/p/samtaler-med-mette

Terapi foregår online, så det er nemt og bekvemt for jer at tale med mig uden at skulle finde transport.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt online terapi er ok for dig, så skriv til mig og lad os have en kort samtale, hvor du kan mærke efter, før du beslutter dig.

Betaling

Betaling skal foregå før vores samtale.

Afbestilling

Selvfølgelig kan du aflyse, hvis det er nødvendigt. Du hjælper mig og andre kunder ved at aflyse en aftale så hurtigt som muligt. Hvis jeg modtager din aflysning senest 24 timer før din tid, er det fint. Afbestilling skal ske via SMS eller på mail. Aflysning senere end 24 timer før din tid, eller udeblivelse, medfører fuld pris, da andre ikke kan nå at bestille tiden.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål - mette@metteglargaard.dk