Pris for terapi eller parterapi:

60 minutters terapi eller coaching: kr. 700,- 

60 minutters parterapi eller parcoaching: kr. 850,- 

Betaling er online med alle kort.

Terapi foregår online med video, så det er nemt og bekvemt for dig/jer at tale med mig uden at skulle finde transport. Det er nemt - jeg sender et link til dig, som du klikker på og så taler vi sammen - med lyd og video.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt online terapi er ok for dig, så skriv til mig og lad os have en kort samtale, hvor du kan mærke efter, før du beslutter dig.

Book og betal

På siden her kan du booke og betale. Book og betal.

Skriv til mig på mette@metteglargaard.dk hvis du hellere vil booke manuelt eller har udfordringer med booking systemet :)

Afbestilling

Selvfølgelig kan du aflyse, hvis det er nødvendigt. Du hjælper mig og andre kunder ved at aflyse en aftale så hurtigt som muligt. Hvis jeg modtager din aflysning senest 24 timer før din tid, er det fint. Afbestilling skal ske via SMS eller på mail. Aflysning senere end 24 timer før din tid, eller udeblivelse, medfører fuld pris, da andre ikke kan nå at bestille tiden.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål - mette@metteglargaard.dk

Skriv til mig

Skriv til mig og få svar på hvad vi kan gøre ved det som ikke virker. Nogle gange er løsningen mindre kompliceret end vi tror. Min email er mette@metteglargaard.dk og jeg svarer indenfor 24 timer!

Ofte har vi en fornemmelse eller en følelse af ubehag og det er den du må reagere på, for det er den der fortæller dig, at noget ikke er som det skal være. Når du tager det alvorligt og gør noget ved det, sender du et godt signal til dig selv om at du er vigtig.