Mindre snak, flere redskaber

Min fornemste opgave er at hjælpe dig videre med de temaer du har i dit liv. Det betyder, at min terapi foregår på en måde, som er mere effektiv end du sikkert er vant til fra andre terapeuter. I det trygge rum vi skaber sammen, fokuserer jeg i højere grad på, hvad der skal til for at skabe en forandring snarest, så du ikke skal gå i ring med det der ikke tjener dig længere.

Om det er dine tanker, dit mindset eller dine relationer, så kan det kun gå for langsomt med at komme derhen hvor livet er et godt sted at være for dig.

Du kommer ikke til at sidde og tale om det samme i to år hos mig, du får nogle redskaber og så skal du ud og bruge dem og skabe nyt i dit liv og så kan du komme tilbage og få flere, når du er klar til næste trin. Er du klar til at rykke og ønsker du forandring?

Send en email eller skriv en besked

Send mig en email på mette@metteglargaard.dk, så vi kan finde et tidspunkt der passer. Du er også velkommen til at kontakte mig på Messenger her: https://www.facebook.com/MetteGlargaard/

Det terapeutiske rum er til for dig, og tager udgangspunktet i det, som du har brug for!

PS. Du er også velkommen til at sende mig en besked i Whatsapp på nummer +52 32 22 31 31 91 - den læser jeg flere gange dagligt. Whatsapp er en nem app at downloade til din telefon.

Her kan du se priserne og betale: Samtaler med Mette

NYT NYT

Det er ligegyldigt HVOR i verden du befinder dig. Jeg laver terapi og rådgivning på Whatsapp, Messenger og Skype.
Det betyder også, at mine tider bliver udvidet, fordi jeg ikke er afhængig af et lokale - så der er både aften- og weekendtider..
Årsagen er, at jeg rejser rundt i verden - så jeg er kun i Danmark når jeg skal holde foredrag.
Jeg vil GLÆDE mig til at tale med dig og hjælpe dig videre!
Skriv til mig på: mette@metteglargaard.dkPriser

Terapi, parterapi eller coaching - samme pris for alle samtaler:

Betaling

Se detaljer om priser og bestilling på Priser og betaling

- start meget gerne med kurset "Helterejsen" - hvor du får pakken med alle de basale værktøjer, som vi normalt bruger et par timer på at træne! Læs om kurset ved at klikke her!

Studiepris: Nej.
Terapeutisk supervision: kr. 2.200,- eks moms pr. time
Erhvervscoaching/undervisning: kr. 2.500,- pr. time

For virksomheder, der ønsker at købe et kursus for medarbejdere eller ledere, der vil arbejde virksomhedsrelateret, skal momsen lægges til prisen. Kontakt mig for et møde på telefonen eller ansigt til ansigt, hvor vi laver en plan for dig/din virksomheds behov.

Afbestilling

Selvfølgelig kan du aflyse, hvis det er nødvendigt. Du hjælper mig og andre kunder ved at aflyse en aftale så hurtigt som muligt. Hvis jeg modtager din aflysning senest 24 timer før din tid, er det fint. Afbestilling skal ske via Whatsapp eller på mail. Aflysning senere end 24 timer før din tid, eller udeblivelse, medfører fuld pris, da andre ikke kan nå at bestille tiden.