Sisterhood – stedet, hvor vi hjælper hinanden til at gro, støtter hinanden i det svære, deler vores erfaringer og griner sammen imens 🙂

Jeg vil have dig med! Og dine veninder! Invitér dem <3

Kreative, syngende, smilende, lattermilde, stærke, kraftfulde kvinder. Det er Sisterhood. Men Sisterhood er også

 • null

  Samvær, latter, udvikling, kreativitet, indsigter og hjerte

 • null

  Et netværk af kvinder på Facebook, der har arbejdet og arbejder med dem selv, kærligt, åbenhjertigt og ærligt – og med humor.

 • null

  Videoer med temaer om venskab, sundhed, psykologi, humor, tydelighed, selvværd, grænser, stress, ro, glæde og parforhold

 • null

  Redskaber og øvelser du kan bruge så flittigt du orker

 • null

  Et netværk du kan fortælle til, lære af og grine med. Verden er fyldt med skønne kvinder med magiske og sårbare hjerter, som er klar til at hjælpe og støtte. Du er en af dem, når du er allermest dig selv.

 • null

  Indtil videre har vi talt om emner som underlighed, sårbarhed, imposter syndrom og stress. Det hele ligger til dig i gruppen. Hvis du har et særligt emne du gerne vil dele med de andre, kan du foreslå det!

Dans ind og prøv det. 98 kroner om måneden og der er ingen binding – du er med fordi du har lyst og kan mærke, at det er rart, så du kan altid bare melde dig fra igen uden diskussion. Lad os gøre det nemt og rart for hinanden at gro!
null

Derfor har jeg skabt Sisterhood for os:

 • null

  Jeg ved at det jeg har at give, kan være værdifuldt for andre. Alt den viden jeg har samlet, alle de erfaringer jeg har gjort mig, har været med til at føre mig til der hvor jeg er i dag – på godt og ondt er jeg blevet tydelig.

  Jeg vil gerne have dig med i tydeligheden. For min yndlingserfaring med tydelighed er, at når jeg er tydelig, så ved andre hvad de får og det bliver nemmere for dem at vælge mig til og fra – kærligheden jeg mærker er ægte og ikke baseret på det jeg viser andre, fordi jeg tror det er det de vil se!

 • null

  Jeg har aldrig groet alene. De fedeste indsigter kommer, når andre har været med, talt, reflekteret, støttet og ladet sig provokere eller inspirere, åbent og sårbart.

  Jeg har brug for dig, så jeg inviterer dig hermed ind i Sisterhood til kram, latter, tårer og heling!

Vi gør det her sammen!

Du er den der ved hvad der er godt for dig. Måske kan du mærke når dit hjerte hvisker til dig og måske kan du ikke og måske er du i gang med at lære at høre efter – og vi har brug for andre på vores vej for at udfolde vores fulde potentiale. Jeg vil gerne se dig udfolde dig, som den smukke blomst du er. Kom <3

null