Skal jeg blive eller skal jeg gå?

Tvivl æder sjæle! At stå i tvivlen og være handlingslammet er ikke godt - hverken for dig, din partner eller kærligheden.

Få hjælp til at træffe en beslutning!
Effektive redskaber og øvelser, der gør dig i stand til at træffe det rigtige valg.


 • Workshop med øvelser, der giver afklaring


Indsigt i de mekanismer, der gør at du sidder fast og hjælp til at komme videre:


 • Stop med at føre retssag mod dit parforhold.

 • Få kærligheden i dig i fokus.

 • Få hjælp til at træffe valget.

 • Bliv sikker i din beslutning!Viden er magt!

Jeg har selv været der - og jeg har 20 års erfaring med at formidle redskaber til mennesker, der vil videre. (Kender du ikke Mette Glargaard? Så kan du læse mere om hende ved at klikke her!)
Workshoppen her indeholder to videofiler, som du kan se med det samme, når du tilmelder dig.
Redskaberne i videoerne hjælper dig til at få klarhed over din situation og handle!Afklaring og indsigt der gør, at du kan handle og forvandle. • Du vil få overblik over hvad der gør at du sidder fast i tvivlen
 • Du vil få indsigt i hvad der måske fastholder dig i gamle mønstre
 • Du får støtte til at se, at der ikke er noget galt med dig
 • Du får afklarende spørgsmål og øvelser, der fjerner tvivlen

Slip af med tvivlen NU!

Med kærlig hilsen Mette Glargaard

Normalpris kr. 299,- Intropris LIGE NU: kr. 149,-
1 Comment

 1. Isabelle says:

  Gid jeg havede hørt om dine kurser før,
  jeg og mine børn har levet med en narcissist /psykopat i 24 forfærdelige år ,mit liv er 12 år efter jeg flygtede en sen nattetime stadig præget af de ting jeg har oplevet og budt mig selv og ikke mindst mine børn.
  Min eksmand popper stadig op med onde påfund engang imellem,og i mange år gik det mig frygteligt på, det er rigtig hårdt at vide at et menneske som virkelig hader dig lurer i din perifori ,men efter jeg er begyndt at følge mettes kurser, og læse hendes oplevelser har mit liv,mit selvværd og ikke mindst min forståelse af min egen rolle i mit liv,lært mig at stå værdigtpå min ret til et ikke voldeligt , ikke psykisk nedbrydende forhold. .
  Jeg har ikke behov for at fortælle de om de mange uværdige år hvor jeg forsvandt fra familie venner og ikke mindst fra mig selv, og hvor hver dag var en overlevelse om kun at føje og være usynlig og undgå tæsk og ydmygelser men jeg har så absolut brug for at fortælle at jeg i dag står stærkere ,mere lykkelig i mit liv end nogensinde før. Jeg har gjort de ting som min eksmand forbød mig . Taget jagttegn fået jagthunde ,, er i naturen hver dag.
  Jeg har fulgt mettes kurser ,læst hendes artikler og fundet stor accept og forståelse,, at vide man ikke står alene giver en kraft man ikke aner man har.
  Jeg er her stadig og jeg er arret men jeg er hel og en stærk kvinde som kan se mig selv i spejlet uden at blinke.
  Jeg føler ikke jeg er den eneste der er blevet i et forfærdeligt forhold alt alt for længe og af helt uforstålige grunde og ikke mindst kan jeg se nogle mekanismer der gjorde at jeg ikke kom væk før.
  Venlig hilsen
  Isabelle

Skriv hvad du har fået ud af kurset her

Your email address will not be published.