Hvorfor terapi, parterapi, coaching og supervision på skype ?

Terapi på Skype er at bruge teknologien optimalt. Måske har du alt for travlt til at pendle eller du kan være for langt væk til at pendle. Måske er du udstationeret – expat eller ægtefælle til en expat. Måske har du angst og svært ved at komme ud. Måske har du en meget travl hverdag og vil gerne spare transport-tiden. Lad ikke tid, distance eller andre omstændigheder berøve dig muligheden for at forbedre dit liv og dine relationer.

Skype sessions har en række fordele:

– Sparer tid og kræfter – du behøver ikke bruge tid eller kræfter på at rejse frem og tilbage. Dette er særligt fordelagtigt, hvis afstanden er stor – du befinder dig i en anden by eller et andet land eller endog kontinent. Skype forbinder os som om vi er ansigt til ansigt .

– Terapi på Skype er fremragende for mennesker, der er generte og /eller lider af angst. Skype bringer terapeuten til dig – så du kan arbejde med din angst hurtigere og mere effektivt.

– Skype vil give dig adgang til vores sessioner, uanset hvor du befinder dig. Uanset om du er ude at rejse eller flytter ofte.  Skype kan være det primære redskab til vores samtaler – eller blot et redskab i nogle af vores sessions.

– Det er meget praktisk – du får adgang til terapi online. Ingen pendling, ingen ventetid, ingen bilkøer. Skype er som en hotline til terapeuten.

Terapi giver dig redskaber til at forandre og forbedre.

Besttil tid her – tlf.: 31 35 13 37

Hent Skype her. Du er selv ansvarlig for at dit tekniske udstyr virker som det skal.

[separator top=”40″ style=”shadow”]