Sund, smuk og glad - via din mad

Vil du være frisk, glad, energifyldt og have smuk hud?

Har du en stabil energi fra du vågner til du går i seng, eller bliver du tidligt træt og falder i søvn på sofaen?
Gider du ikke være på kur og føle dig begrænset?
Får du dårlig samvittighed, når du har lyst til søde sager?
Svinger dit humør op og ned, alt efter hvad du spiser?
Vil du gøre noget rigtig dejlig for dig selv?
Er du træt af, at du ikke ved hvad der er i din mad - om det er godt for dig?


 • Så er dette kursus i Clean Eating LIGE noget for dig!


MASSER af opskrifter

- Nemme, velsmagende, sunde og lækre - du kan gå i gang med god samvittighed og hele familien kan spise maden.
- når du tænker grøntsagsmad, tænker du så "Svært og ensformigt" eller "jeg kommer til at savne en masse ting" eller "Jeg bliver da ikke mæt" - eller noget helt fjerde?
- eller måske tænker du "hvad med mine kartofler og mine bøffer, min croissant og min café latte? Jeg skal da have lov at nyde livet, og god og lækker mad!" - og ja, det skal du!
Lad mig inspirere dig til noget mindst ligeså lækker mad, men som giver dig mere næring - kom med på denne rejse og se, om ikke du også kan finde lidt lækkert, som du kan nyde. Det er ikke en diæt, men et nemt supplement til dig der vil leve sundere. Det er ikke en plan du skal følge, men en favnfuld af inspiration, som du kan bruge i det tempo der passer dig!

Undersøgelser viser, at langt de fleste angriber livsstilsændringer på en måde, så det bliver tungt og svært og uoverskueligt. Det må vi gøre noget ved - du og jeg.
Derfor har jeg lavet det her kursus til dig.

Deltagerne siger:

Susanne, kontorassistent


Det smager jo GODT!? Og jeg kunne mærke forskel efter 2 uger – lige som du sagde. Mere energi og en bedre søvn er det vigtigste for mig indtil videre. Min datter ELSKER dine sunde minimuffins – hun laver dem selv hver fredag, når vi skal hygge os.

Hvad er Clean Eating?

 • Clean Eating er mad uden dårlige tilsætningsstoffer. Det er naturlig mad og mad, der smager af noget.
 • Mad der er nem at lave og kan varieres i det uendelige.
 • Det er mad uden sukker, mælk, gluten og kød.
 • Du kan vælge at følge det hele til punkt og prikke - eller du kan vælge bare at lade dig inspirere. Det er op til dig.
 • I videoen her kan du høre lidt af min egen historie og hvad det har gjort for mig.

Her er kurset, der hjælper dig med at:

Deltagerne siger:

Yvonn, selvstændig


Selvom jeg har interesseret mig for sund kost altid, sådan ret nørdet, så kommer du bare på banen med visdom omkring livsstil og fødevarer jeg aldrig har vidst fandtes. Jeg håber kurset når vidt omkring, det er virkelig noget som du kan hjælpe mange mennesker med. Kiloerne forsvinder og man får sin naturlige vægt.

Jeg giver dig det hele!

Jeg har lavet et 6 ugers kursus til dig med trin for trin opskrifter, vejledning, indsigt i superfood, en ægte udrensning (ikke bare detox).
Der er opskrifter til alle dagens måltider.
 • snacks - for eksempel det du spiser til aftenkaffen - god chokolade - uden mælk og sukker
 • slikkelade - det som du lige løfter energien med
 • pålæg - for eksempel en alternativ nutella, som smager af mere
 • gæstemad - for eksempel smukke svampe med fyld
 • hverdagsmad - for eksempel hakkedrenge - uden kød og med mere smag
 • kage og lækkerier, der vil gøre andre mintgrønne i ansigtet af misundelse.
 • - og det hele er nemt.


  BONUS! Vi starter med en 10 dages booster, så du hurtigt kan mærke effekten af at spise efter Clean Eating. Opskriften får du allerede på dag 1!

  "Clean Eating" betyder "Ren spise" og det har fået navnet, fordi der er meget få ingredienser i maden, som er bearbejdet eller tilsat noget. Det er grøntsager, frugt, bær, nødder, kerner og linser der udgør grundlaget for Clean Eating. Der er meget få salater, for vi kan godt lave en masse andet der er rigtig spændende og velsmagende.

  Når du er færdig med kurset, er du i stand til at leve efter Clean Eating - hele tiden eller i perioder - det bestemmer du selv. Men jeg gætter på, at har du først prøvet det, så bliver du vild med det.


  Kurset der sikrer dig en varig livsstilsændring

  Du kan spise hvad du vil, men du bliver inspireret til alternativer til den e-nummer kost, som de fleste danskere desværre spiser.
  Er du klar? Til at blive frisk, glad, få smuk hud og mere glød og energi?

  Så kom indenfor og slå dig ned, så går vi i gang!

  Deltagerne siger:

  Iben, sygeplejerske


  Det vigtigste for mig er, at det er NEMT og HURTIGT. Det må bare ikke tage en krig i hverdagen at lave mad. Jeg vidste slet ikke alt det om vitaminer og mineraler. Pludselig er det meget sjovere at spise sundt – jeg føler, at jeg forkæler mig!

  • Masser af nye studier viser, en kost der primært består af grønt, frugt, bønner, linser og kerner kan nedsætte og forebygge livstruende sygdomme som blodtryksproblemer, diabetes, kræft og hjerte-kar sygdomme.
  • Som om det ikke er nok, så er den type kost også blevet kædet sammen med vægttab og smukt hår og sund hud.
  • - Sund OG lækker - what's not to like?

   Normalpris kr. 995,- LIGE NU KUN 495,-