Velkommen til – det er så dejligt du er her! Du er med i et fællesskab, hvor vi vokser sammen. Inspirerer hinanden. Støtter hinanden. Bryder mønstre. Lærer nyt.

Farvel til skam og skyld og det der ikke virker – nu har du taget det første skridt i retning af at forandre dit liv og vælge en ny vej – madmæssigt, følelsesmæssigt, mønstermæssigt, relationsmæssigt.

Her får du masser af tips og konkrete værktøjer og videoer.

lykkelig

Jeg glæder mig til at lære dig at kende – på godt og ondt – med alt hvad der er dig og se dig vokse, glædes og vælge dig selv og det der er godt for dig.

Her er det første tip til dig:

Før dagbog. Det behøver ikke være omfattende, men en dagbog hvor du lige kort anfører hvad du føler (ikke tænker) – det træner dig i at blive mere bevidst om dig selv og når du mærker dig, kan du begynde at tage dig mere alvorligt og ændre på ting.

I min app – den hedder bare Mette Glargaard – er der en journal/dagbogsfunktion, hvor du kan skrive, lave video eller audio og på den måde gemme dine iagttagelser til senere. Det kan være en god idé – ligesom når vi skal tabe os – så er det smart at tage billeder af alt det vi ikke bryder os om, så vi kan så forandringen. Jeg ville ønske jeg havde taget billeder af min krop før jeg ændrede livsstil, men jeg synes jeg var for grim til billeder – kender du det? =(

Det kan være godt at gøre det selvom vi har modstand på det, fordi vi så senere kan se vores egen fremgang =)